Select Page

Altea finalitza el seu pas per la cinquena edició d’Alacant Gastronòmica de manera reeixida. L’estand de la vila blanca va rebre nombrosos visitants interessats en la seua gastronomia i la seua oferta turística i cultural. La fira, que es va celebrar durant quatre dies en IFA, va congregar a més de 70.000 visitants.

Altea va participar en aquesta important trobada amb un estand integrat en l’Espai Assaboreix Costa Blanca, igual que en les dues passades edicions. Centenars de persones es van acostar a ell interessats en l’oferta en temporada baixa, tant gastronòmica, com a cultural i activitats de senderisme de la localitat. El principal public atés va ser turisme de proximitat (Comunitat Valenciana i Múrcia).

El millor de la gastronomia alteana va poder a més degustar-se i mostrar el seu tradicional procés d’elaboració amb el showcooking per part de l’Associació AHEA i de la mà del restaurant La Clau, que es va oferir divendres passat. Els alteans van cuinar una coca salada amb aspencat i bacallà, que va ser tot un èxit.

El regidor de Comerç d’Altea, José María Borja, vol agrair la participació en aquesta fira a totes les empreses alteanes. “Una gran representació d’Altea s’ha donat cita en aquesta fira, tant amb estands propis, com en la participació de les diferents activitats organitzades. Una mostra de la nostra rica gastronomia i de la qualitat dels nostres restaurants i empreses”, ha finalitzat.

Pin It on Pinterest